Den overraskende smaken av tangsuppe, den skarpe lyden av en kniv som skjærer agurk, susingen og fresingen av sopp på sviende ild.
I Haribo Kimchi befinner vi oss i en pojangmacha, en av de typiske kveldsbarene som finnes på gatene i Sør-Korea. Der møter vi tre karakterer – en snegle, en gummibjørn og en ål – som tar oss med på en kulinarisk reise, der vi utforsker mat som et sted å søke ly for de som er frakoblet sin kultur. I en serie intime, absurde anekdoter forteller de om utviklingen av kimchi-kulturen, den bitre smerten i ren rasisme, skammen ved å prøve å passe inn og hjemmets dype umami-smak.
Etter Hamartia-trilogien, som dykket ned i den vidtrekkende imperialismen i Øst-Asia, er den sørkoreanske teaterskaperen og komponisten Jaha Koo tilbake med sitt nyeste verk. I en hybridstil som kombinerer musikk, banebrytende video og robotiske utøvere, reflekterer kunstneren over kulturell assimilering med alle dens konflikter og paradokser. I en eksepsjonell forestilling som leker med alle sansene, serverer han personlige historier marinert i sur-søt melankoli.